Merbau is een hardhoutsoort met een donkerbruine of donker roodbruine kleur. Een merbau trap heeft een klassieke uitstraling, is duurzaam en slijtvast. Bent u op zoek naar een fraaie, klassieke trap? Kies dan van voor een merbau trap van AA Trappen.

Voordelen van een merbau trap

Zoals al gezegd is merbau een hardhoutsoort en daarom duurzaam en slijtvast. Daarnaast zijn trappen van merbau sterk en veerkrachtig. Ditzelfde geldt overige ook voor andere soorten hardhout.

Merbau geeft uw trap en daarmee ook uw interieur een warme en klassieke uitstraling. Een merbau trap past uitstekend in een klassiek interieur, terwijl het in een moderne omgeving zorgt voor warmte.

Wat kost een merbau trap

De kosten van een merbau trap hangen volledig af van uw wensen en eisen. Omdat er vele mogelijkheden zijn, die een merbau trap te bieden heeft, kunnen we dat niet op voorhand bepalen. Daarom bent u van harte welkom om uw wensen en eisen met ons te delen. Vervolgens geven wij u een advies op maat en maken wij voor u een rekenvoorbeeld.

Nieuwsgierig geworden?

U bent op zoek naar een merbau trap en wilt graag meer weten? Onze specialisten geven u graag advies bij de keuze van een nieuwe trap. Kom gerust eens langs in onze showroom voor inspiratie. Ook kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u een persoonlijk advies en komen met een passend voorstel.