Wilt u een (nieuwe) trap en overweegt u een vuren trap? AA trappen ontwerpt en vervaardigt unieke vuren trappen. Wilt u meer weten over onze vuren trappen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

De voordelen van een vuren trap

Vurenhout is een naaldhout en is daarmee een zachte houtsoort. Vurenhout is de meeste gebruikte houtsoort voor trappen. Wilt u een beklede trap, dan is vurenhout een hele geschikte optie. Laat u uw trap niet bekleden, dan is het van belang dat u uw trap met een krasvaste lak wordt afwerkt. Vurenhout is gemakkelijk en voordelig te bewerken. Vurenhout is qua prijs een voordelige houtsoort.

Is een vuren trap voor u de juiste optie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw trap.

Nieuwsgierig geworden naar onze vuren trappen?

U bent van harte welkom in onze showroom! AA trappen adviseert en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor een bij u passende trap. Uw wensen staan hierbij centraal. Onze specialisten geven u graag advies en meer informatie bij de keuze van een nieuwe trap.